стречинг правила, предимства, примери, упражнения за отслабване

Упражнения за разтягане на мускулите-това е много важна част от тренировките, а също и на аминокиселини. Разтягането трябва да се превърне в част от правилната загрявка и метод с тялото си след тренировка. Предимствата от използването на stretchingu – деформация на мускулната тъкан.

stretching2

Най-сигурният техника стриите-това е статичен подход, който се състои в постепенното разширяване на мускулите, за толкова дълго време, как да ги максимална устойчивост. В тази област, ние се отказахме от движение на време и се върнете в изходна позиция. След известно време на останалата част се повтаря тренировка.

И така няколко пъти всяко упражнение. Разбира се, за да отидете на тренировка трябва постепенно да се увеличи броят на движението, да се отървем от повърхността на мускулите ( но бъдете внимателни-прекалено бърз пример разширяване на спектъра на сигнала може да ги нараняване). Това е наистина важно, преди да започнете стречинг да отговарят на съответните тренировка( мускули, стави, сухожилия).

Това се посочва в интро на Атлас упражнения – разтягане, тогава по-добре тъкани в едно цяло с aerobowymi упражнения за загрявка преди тренировка. Освен това, след силова тренировка( културизъм), желателно е да извършва няколко разширяване на упражнения( тези мускули, които са участвали в учения).

За тази тренировка, желаете опора-това може да е стол. Преплетени ръце над главата си, свързване с долния лост, поръчка на двете стави от външния вид. Така че, свързани с предплечью, намиращ се на нашия стойка( на стол) в същото време, на колене, на колене пред фотьойла. От този параметър правим изкопаването на тялото, едновременно разтягане на мускулите с най-широк спектър на гръбначния стълб

stretching3

По 2-то упражнение, ние също се нуждаем от твърда точка-по-вертикално шина или с три врати. Ние сме в дробовете, краката са на ширината на раменете, на един крак изпънати, тялото се накланя напред, нашето разбиране бариера с една ръка( на 2-ри виси свободно) и с тази позиция ние се опитваме да се наведе напред, назад, в същото време, натиснете и задръжте си точка неравномерното разширяване в това време широчайшей мускулите на гърба

В третото упражнение, ние непременно ще стигнем до повърхността на стената, ръцете са директни, а също се основава върху повърхността на стената на нивото на кръста, наклон на горната част на тялото, за да се уверите, че раменете са на една линия с раменете си, успоредно на пода. С тази позиция ние рвемся в наклон на тялото при поддържане на ставите в фиксирано настаняване.

Стречинг-това наистина е съществена част от правилно изпълнени тренировка

която ни подготвя за изпълнение. С упражнения, без да минава през тялото ни, тя може да се ускори процедурата за изгаряне на мазнини. Комбинация от добре балансирана диета с упражнения е най-добрият начин за намаляване на теглото. Въпреки това, упражненията ще бъдат ефективни са мистериозен само тогава, когато ние ще се разшири на мускулите след всяка тренировка.

stretching

Стриите се наричат stretchingiem. Рутинните упражнения правят мускулите на споразумението, както и подкручивает. На Закона, по същество, е сведена до минимум, което създава неизправност на специфични мускулни групи. Свиване на мускулите отрицателно влияние върху позицията на тялото.

Поради разтягане на мускулите след всяка физическото натоварване, а също и упражнения, ние nieprzyjemnemu на дискомфорта, подобряване на кръвообращението, както и подобряване на подвижността на мускулите и ставите.

Ползите от стречинг разтягане-това е не само чудесен начин да се отървете от стреса и тревожността, но също така и надежден метод за извайване тънки и силни. Мускулна маса, разшири се препоръчва за лица, които работят, почиват, а също и проблеми с попълването на допълнителни килограма. Половин ден работа на компютъра и липсата на физическа активност са най-обичайните причини за брюзглых въпроси.

Интро към живота на нормален живот, по-добре е да започнете със стрии. Те успешно се подготви тялото за физическа активност, а също и защита от венозна запушване на мускулната тъкан. Освен това, някои от тях могат да се извършват и в работата.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *