Как да изберете упражнения

По-голямата част от хората, за изгаряне на мазнините разбира, че в процеса на намаляване на теглото в допълнение към диетата, трябва да използват допълнително методически упражнения. За съжаление, само малък процент от тези хора редовно да правите упражнения. Хората, които не се ползват, обикновено обясняват това е реалността, че, аз не виждам необходимостта да се настанят в процеса на управление на теглото, а също и на упражненията, защото без тях chudną. Можете ли да отслабнете се използва само режим режим?

squatz

Или последиците от такова изгаряне на мазнини ще се обърне към процедура за намаляване на теглото на базата на диета, а също и методическо обучение? Ако искате да знаете решение на тези въпроси, тогава определено трябва да прочетете тази статейку.

Аз искрено ще ви предложим да се запознаете с него

Отговорът на първоначалния въпрос – “Да” … просто като може да отслабнете само с диета. От своя страна, втората заявка отговорът не е толкова очевидно. Това се дължи на Истината, че много зависи от “предварителен държавата” и, следователно, разликата между предварителните и също така оптимално телесно тегло.

Вие също трябва да мисля за такива променливи, като: възраст, пол, времето, необходимо за постигане на типичен телесно тегло, а също и по същия начин През години запечатан с” провозящих на извънгабаритни багаж”. Като цяло, колкото по-малко излишни килограми само на оптимално телесно тегло и много по-кратък е момент на “притежание”, толкова по-добре ефекта на изгаряне на мазнини се основава на диета подходящ за тези, които могат да бъдат получени чрез комбинация от диета с нормална тренировка.

Забележими резултати тренировка

Участие в упражнения в ежедневната си работа е малка. Предполага се, че само от 15 до 30 на сто от ежедневието сметка на енергия, произведена преди тренировка. Методично изпълнение на упражнения (които включват 3 бягащи тренировки седмично, с продължителност тридесет минути и се извършва със скорост 11 км/ч) помага хвърли 1305 ккал на седмица, което е 150 грама мазнини. Може да е малко, но в продължение на година той позволява окисляване, на почти 8 излишни килограма мазнини.

Физическа активност, а също и метаболизма

Повишено ниво на метаболизма се запазва в продължение на няколко часа след приключване на тренировка. Например, описани в предходния параграф, (3 тренировки седмично по тридесет минути, включително бягане със скорост 11 км/ч), повишаване на обмяната на веществата, а също и след тренировка ще помогне хвърли още един месец, 225 ккал.

core

Той също мислех, че методически упражнения и добавя няколко процента такси, “места” не само се случват веднага след тренировка, а останалите обмяната на веществата.

Физическата активност, както

Въз основа На проведени изследвания е установено, че нормална физическа активност добавя termogenezy bezdrżeniowej (poposiłkowej). Предполага се, че тя е около 10 процента от общия ежедневна разхода на енергия. За създаване на termogenezy poposiłkowej рекламира, най-вероятно, един вид динамично действие на храната (SDDP). Трябва допълнително да се подчертае, че при хора, които страдат от затлъстяване изключително обикновено, намаляване на. Упражнения, а също и на тялото. Най-ефективно е да се почисти изгаряне на мазнини се постига чрез комбиниране на диета с обучение systematycznymi. Те не се занимават само с изхвърлените килограми наднормено тегло, но и състава на тялото.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *